contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Reparatii hidroizolatii piscine

La betonarea structurii portante a piscinei se recomanda adaugarea in beton a unui produs plastifiant si impermeabilizant de masa, in proportie de 0,2 -0,2 procente din greutatea cimentului.

Acoperirea cu placi ceramice necesita realizarea unui suport neted si stabil pentru montarea lor. Astfel daca e necesar se vor efectua nivelari ale suportului prin aplicarea mortarului de ciment consistent.

Cititi si despre repararea hidroizolatiilor.

Lipirea placilor pe peretii si pe fundul piscinei se face un un adeziv elastic sau cu adezivi pentru placi elastifiati prin adaugarea unui elastifiant.

Rostuirea placilor se face cu ajutorul chiturilor epoxidice bicomponente, care au o mare rezistenta la solicitarile mecanice si chimice fiind in acelasi timp si impermeabile. In mod alternatic, rostuirea se poate face cu ajutorul chitului de rosturi aditivat.

Daca structura portanta a piscinei are de la inceput o suprafat neteda se curata perfect de resturile de ulei de la cofraje, praf si materiale subrede. Se curata particulele friabile si segregarile existente in beton. Rosturile de lucru care exista se vor deschide in forma de V spre interior pe intreaga lor lungime si la o adancime de 3 cm. Udarea adecvata a suprafetelor punctelor de mai susu si chituirea cu mortar preparat sau cu mortar de ciment cu aditivi. Cand lucrarile sunt urgente chituirea se poate face cu mortarul de reparatii cu priza rapida.

Daca pe suportul care se formeaza pe structura portanta este neregulat se va face netezirea suprafetei peretilor si fundului de piscina plin aplicarea mortarului de ciment consistent. In continuare se vor face aproximativ aceleasi operatii ca in cazul de mai sus.