contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Rasina poliuretanica pentru hidroizolare terase

20150929_161117Rasina poliuretanica este un produs lichid pentru hidoizolatii care, in urma polimerizarii, formeaza o membrana elastomerica de natura poliuretanica, rezistenta la radiatii ultraviolete si care este capabila sa faca fata la miscari si deformari severe de substrat.

Cititi mai multe despre hidroizolatii acoperisuri.

Rasina poliuretanica este livrata in bidoane de metal si se poate aplica cu trafaletul sau cu pensula pe suprafete diferite (mortar, beton, caramida, ceramica, otel, tabla zincata si aluminiu. Dupa ce se intareste , asigura o membrana continua, elastica, ce rezista la expuneri exterioare si adera foarte bine la substrat.

Rasina poate sa aiba culori variate: gri, rosu inchis, alb sau gri aluminiu. Hidroizolatia lichida se aplica in doua straturi succesive  pentru urmarirea comoda a aplicarii se pot uriliza doua culori diferite pentru cele doua straturi de hidroizolatie.

Fata de alte membrane lichide traditionale, aceasta membrana ofera mai multe avantaje: este rezistent la apa, poate sa fie in contact direct si permanent cu apa deoarece nu se amulsioneaza. Acest produs hidroizolant se poate utiliza si in contact cu apa potabila pentru consum uman. Se intareste rapid chiar si in situatii cu temperaturi scazute sau umiditate ridicatat. Permite trafic pietonal direct fara a fi nevoie de protectii speciale. Optional, pentru zone cu trafic mare se poate proteja cu placi ceramice sau rasini speciale.

Nu are nevoie de armare interioara pe baza de tesaturi, plase sau straturi netesute, dar acestea sunt utile in zonele foarte expuse. Aspectul lucios, netermoplastic nu este aderent la praf si nu determina inmuierea, sau topirea membranei in perioadele foarte calde.