contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Membrane bituminoase

Membranele bituminoase sunt materiale pentru hidroizolatii pe baza de bitum modificat, aditivat cu polimeri avand o armatura de fibra de sticla sau poliester si sunt fabricate cu diferite finisaje la partea superioara (ardezie minerala, nisip, TNT, folie de aluminiu etc)

Se utilizeaza la prevenirea infiltrarii apei in cadrul elementelor de constructie, terase si acoperisuri, fundatii, subsoluri, tuneluri, la refacerea hidroizolatiilor la terasele cladirilor vechi, realizarea hidroizolarii teraselor noi necirculabile sau circulabile.

Inainte de a cumpara membrane bituminoase trebuie sa aveti in vedere complexitatea lucrarii ce urmeaza a fi executata pentru a alege membrana potrivita din punct de vedere al raportului calitate pret.

Membrane bituminoase cu armatura din fibra de sticla

Membranele bituminoase cu armatura din fibra de sticla (V, VA) se vor folosi doar la lucrari de hidroizolatii în  sistem  dublu – sau multistrat, împreuna cu o membrana armata cu poliester (P, PA).

Membranele bituminoase cu armatura din poliester se pot utiliza atat la lucrari monostrat cat si la lucrari multistrat, de complexitate usoara, medie sau ridicata (acoperisuri plane sau curbe, hale metalice sau pe structura din beton sisteme termo-hidro, lucrari hidrotehnice, fundatii).

Membranele bituminoase aditivate cu polimeri plastomeri si cu felxibilitate la rece de 0 grade, au o armatura de poliester cu fibra de sticla si se utilizeaza la lucrari multistrat de complexitate usoara, acoperisuri plane sau curbe pe structura de beton.