contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Membrane bituminoase aditivate cu sbs

Membranele bituminoase aditivate cu polimeri elastomeri SBS are flexibilitate la rece de -15 grade si se utilizeaza la lucrari de complexitate medie si ridicata, acoperisuri plane si curbe pe structura de metal sau beton, parcari subterane, lucrari hidrotehnice.

Membranele bituminoase aditivate cu polimeri elastomeri are flexibilitate la rece de -20 de grade Celsius si se utilizeaza la lucrari de complexitate mare, monistrat si multistrat, acoperisuri plane, acoperisuri curbe pe structura metalica, sau pe beton, parcari sau lucrari hidrotehnice.

Membranele bituminoase cu flexibilitate la -25 de grade sunt utilizate la lucrari cu complexitate ridicata, acoperisuri plane si curbe cu structura metalica si lucrari hidrotehnice unde flexibilitatea si rezistenta mecanica sunt necesare.

Avantajele membranelor bituminoase aditivate cu polimeri elasto-plastomeri sunt: stabilitatea la cald, rezistenta ridicata la factorii de mediu, flexibilitatea la rece, elasticitatea la temperaturi scazute, aderenta buna, rezistenta buna la stres mecanic si imbatranire naturala, durata de viata de aproximativ 15-20 de ani, garantia producatorului.

Membranele bituminoase se vand  în general în suluri de 10 m lungime, cu lăţimea de 1 m. Produsele care au peste 4,5 kg/ mp se livreaza la role de 8 metri.