contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Izolatii si termoizolatii

Fiecare iarna scoate in prim-plan factura la incalzire, dar si pierderile mari care se inregistreaza in lipsa unei solutii de termoizolatii. In afara de lipsa confortului si cheltuielile foarte mari se observa ca termoizolatiile au devenit un punct cheie in negocierea contractelor de vanzare cumparare sau inchiriere a unui apartament.

Cititi si despre hidroizolatii.

Sistemul de termoizolatie este o componenta esentiala a sistemului de incalzire si racire al casei. Termoizolatiile bine puse la punct pot reduce cheltuielile de incalzire a casei cu pana la jumatate din suma pe care ar trebui in mod normal sa o platim.. termoizolatia trebuie realizata pe toate partile importante ale casei si in special pe peretii exteriori, cu materiale ce au un grad diferit de termoizolare.

Este obligatorie hidroizolarea fundatiei cu materiale de foarte buna calitate. Podelele sunt alt segment de luat in calcul insa gradul lor de importanta scade pe masura realizarii celorlalte obiective. Caldura migreaz─â de la zonele calde spre cele reci si, atunci cand proiectati o lucrare de termoizolatie, veti calcula costurile in functie de locurile in care doriti reducerea migratiei.

Peretii exterior, plafonul si peretii care despart zonele incalzite de cele neincalzite sunt  printre primele pe lista cu zone ce trebuie termoizolate. O termoizolare eficienta poate fi izolarea podelelor si incalzirea separata a demisolului.