contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Izolare termica

Iarna caldura se muta din spatiile incalzite spre exterior prin ferestre, usi, poduri neincalzite sau garaje si in scurt timp devine evident ca aveti nevoie de un sistem de izolatie termica. Caldura migreaza oriunde este o diferenta de temperatura pe minus. Pe timpul verii procesul are loc invers – caldura migrand din exterior spre interior.

Cititi mai multe despre hidroizolatii.

Termoizoland acoperisul, podelele si peretii veti obtine o scadere a necesarului de caldura si racire, asigurand un sistem de izolare termica. Un sistem eficient nu poate si nu trebuie sa tina cont de podul si acoperisul cladirii unde lucrurile se complica.

O solutie foarte buna pentru o lucrare de izolare se poate alege in functie de inaltimea constructiei, modul de fixare al structurii, dar si rezistenta si stabilitatea actuala a constructieie. Geometria acoperisului este un alt factor de decizie pentru ca trebuie tinut cont de sistemul de sustinere al sarpantei, de modul de fixare al structurii, dar si de rezistenta si stabilitatea actuala a constructiei. Geometria acoperisului este un alt factor de decizie pentru ca trebuie sa tineti cont de evacuarea apei, provenite din ploi si viteza de scurgere dar si de dirijarea si colectarea elementelor de preluare.

Este obligatoriu ca materialele sa fie alese in functie de toate aceste detalii.