contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatii terase bloc Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Cluj, Timisoara

Hidroizolatii terase bloc Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Cluj, TimisoaraExista cel putin doua solutii: reabilitarea terasei utilizand hidroizolatii pentru terase in sistem monostrat si in sistem dublustrat. In primul caz hidroizolatia se executa simplu cu preturi accesibile si rezultatele obtinute sunt bune.

Cititi mai multe despre firme reparatii hidroizolatii.

Solutia consta in aplicarea unui strat suplimentar de izolatie peste straturile deja existente dupa pregatirile prealabile, amorsare si corectare pante.

Hidroizolatii terase bloc Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Cluj, Timisoara

Pentru mai multe informatii accesati paginile hidroizolatii terase, despre terase de bloc si despre impermeabilizare.

Cea de-a doua varianta este recomandabila avand un grad sporit de siguranta in exploatare datorat utilizarii a doua straturi de material hidroizolant. Va recomandam ca atunci cand alegeti sa efectuati lucrari de hidroizolatie terase sa utilizati aeratoarele pentru hidroizolatie, pentru a preveni fisurile si umflaturile.

Cititi si despre termoizolatii, terase uzuale cu trafic redus si terase gradina.

Cand lucrati la hidroizolatii terase este bine sa utilizati parafrunzare la fiecare gura de scurgere.

Parafrunzarele universale sunt realizate din plastic perfect compatibil cu lucrarile de hidroizolare si au rolul de a proteja constructia de actiunea apei si de infiltrarea acesteia, apa fiind un agent agresiv cu efect negativ major asupra elementelor de constructie care intra in contact cu ea.

Pentru lucrari durabile verificati functionalitatea stratului de panta si a inclinatiei necesare evacuarii apelor pluviale, amorsarea terasei cu o solutie din bitum, instalarea gurilor de scurgere si aplicarea unui strat de difuzie. Dupa toate acestea se aplica primul strat de membrana si termosudarea integrala peste membrana perforata.