contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatii hale industriale Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu

Hidroizolatii hale industriale Oradea, Pitesti, Ploiesti, SibiuFirma noastra executa lucrari de hidroizolatii hale industiale si depozite. Toate lucrarile de hidroizolatie sunt executate de personal experimentat iar lucrarile sunt executate in conformitate cu conditiile optime.

Cititi mai multe despre hidroizolatii terase bloc.

Hidroizolatii hale industriale Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu

In cazul in care se aplica in strat aderent este de preferat ca suprafata de aplicare sa se trateze inainte cu un strat de amorsaj. Aplicarea membranei se face prin derularea ei pe stratul suport prin incalzirea punctului de contact intre stratul de suport si membrana pana in momentul in care aceasta se topeste si se lipeste de suport.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile hidroizolarea cu material ignifug, hidroizolarea cu vopsea si hidroizolare cu impregnant.

Metoda se recomanda pentru suporturi cu mobilitate scazuta si panta ce nu depaseste 40% pentru structuri fara izolatie termica, si 20% pentru structuri cu izolatie termica. Pentru pante mari sunt necesare dispozitivele de fixare. Hidroizolatiile aplicate in strat aderent trebuie sa aiba caracteristicile mecanice bune si rezistenta buna la ciclurile termice.

Se recomanda ca suprafata de aplicare sa fie tratata in prealabil cu un strat de amorsaj. Aplicarea membranei se face prin derularea acesteia pe stratul suport si prin incalzirea punctului de contact intre membrana si suport.

Oferim de asemenea consultanta de specialitate in domeniul executiei lucrarilor de hidroizolatii. Venim in sprijinul clientilor nostri cu solutii tehnice verificate si cu recomandari pentru alegerea celei mai bune solutii de hidroizolatie.