contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatii fundatii Brasov, Bucuresti, Cluj

Hidroizolatii fundatii Brasov, Bucuresti, ClujFara o hidroizolatie pentru fundatie peste jumatate din casele nou construite au probleme cu demisolul in mai putin de 3 ani de la darea in folosire. In afara de problemele care apar din cauza infiltratiilor apei in fundatie va puteti imagina cat de mult va scadea valoarea constructiei si la ce costuri uriase se vor ridica reparatiile.

Cititi mai multe despre hidroizolatii hale.

Hidroizolatii fundatii Brasov, Bucuresti, Cluj

Ca sa nu mai vorbim despre mizerie, stresul redeschiderii unui santier atunci cand credeati ca ati finalizat lucrarule pe urmatorii 20 de ani . Din cauza infiltratiilor de apa apare riscul de imbolnavire cauzat de igrasia si mucegaiul care se vor dezvolta in lipsa izolatiei de fundatie.

Cititi mai multe despre hidroizolatii, iar pentru informatii detaliate accesati paginile hidroizolare fundatii si hidroizolatii pentru fundatie.

Solutia nu este atat de simpla pe cat pare la prima vedere. Piata este plina de produse dedicate izolatiilor pentru fundatii  iar alegerea nu este deloc usoara. Este important sa nu faceti calculele doar pe baza celor mai ieftine produse.

Cea mai utilizata metoda de protejare a fundatiei este aplicarea unei membrane din cauciuc lichid si operatiunea se poate finaliza si fara asistenta unei echipe specializate. Aveti nevoie doar de un pulverizator si in foarte scurt timp veti avea o hidroizolatie pentru fundatie cauciucata si elastica, ce umple rapid toate crapaturile. Costurile sunt mici, garantia relativ mare si rentabilitatea este de bun simt.

Hidroizolare spatii umede | Hidroizolarea subsolului |Hidroizolarea subsolului contra apei fara presiune |Hidroizolarea subsolului contra apei cu presiune | Putul de evacuare | Lucrari finale put de evacuare