contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatii acoperisuri Arad

Hidroizolatii acoperisuri AradApa care balteste pe casa isi schimba in permanenta nivelul generand tensiuni de contractie si de intindere permanente in materialul de hidroizolatie, acoperis, generand aparitia microfisurilor in majoritatea sistemelor de izolatie aplicate pe terase si peste alte elemente de construcite izolate.

Cititi mai multe despre hidroizolatii.

Pentru mai multe informatii accesati paginile izolarea termica a locuintelor, despre izolare termica si hidroizolarea casei.

Hidroizolatii acoperisuri Arad

Ciclurile de inghet dezghet ale apei din precipitatii genereaza o forta abraziva distrugand hidroizolatia teraselor.  Suctiunea vantului la fel ca si apa cauzeaza tensiuni mecanice in sistemul de hidroizolare al acoperisului ducand la aparitia fenomenului de macrofisurare.

La montarea izolatiei termice nu este permisa formarea puntilor de caldura care pot cauza pierderi mari de caldura, deteriorari cauzate de condens, inghet sau acumulari de apa nedorite.

Folia impermeabila asigura o protectie eficienta impotriva infiltratiilor de apa, a patrunderi zapezii sau prafului, a murdariei evacuate de instalatiile de ventilatie ale cladirilor industriale si de asemenea are rolul de a proteja structura pana la acoperirea efectiva cu tigla. Folia impermeabila este o alternativa simpla si avantajoasa de inlocuire a asterealei.

Montarea corecta a tiglei si accesoriilor este cea mai importanta premisa pentru a realiza un acoperis functional. Utilizarea accesoriilor originale in cazul jonctiunilor si strapungerilor mareste gradul de funcionalitate al invelitorii.