contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatie terasa bloc Timisoara

Hidroizolatie terasa bloc TimisoaraNe-am gandit sa va oferim cateva sfaturi practice pentru a va ajuta sa economisiti diminuand costurile pentru energie si sa va puteti bucura in continuare de avantajele utilitatilor  din locuinta.

Cititi mai multe despre hidroizolatii acoperisuri.

Se pot economisi bani si energie daca in perioadele mai calde ale iernii si in special in sezoanele calde inchideti termostatul de la centrala in asa fel incat fiecare grad in minus sa va ajute sa economisiti cam 5% din costurile de la caldura.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile hidroizolatii cu membrane, rasini pentru hidoizolare si sisteme de hidroizolare terase.

Hidroizolatie terasa bloc Timisoara

Cele mai mari reduceri de costuri se fac cand apelati la hidroizolatii terase. Cand va decideti sa hidroizolati terasa nu trebuie sa incepeti sa decopertati tot – hidroizolatiile au cel putin 7-8 straturi si reparatiile suplimentare se vor face doar la ultimul strat de hidroizolatie si apoi se va aplica inca un strat sau doua de membrana bituminoasa.

Cititi mai multe despre hidroizolatii blocuri, izolarea acoperisurilor de bloc si terase hidroizolate.

Va recomandam ca atunci cand efectuati lucrari de hidroizolatii terase sa utilizati aeratoarele pentru hidroizolatii, acestea avand rolul de a egaliza presiunea aerului si a vaporilor sub hidroizolatie prevenind fisurile sau posibilele umflaturi. La fel de important, atunci cand lucrati la hidroizolatii terase, este utilizarea unui parafrunzar la fiecare gura de scurgere.

Parafrunzarele universale sunt facute din plastic perfect compatibil cu lucrarile de hidroizolatie pentru terase si vor fi folosite pentru obturarea scurgerilor pluviale cu corpuri solide.

Efectual lucrari de hidroizolatie in Timisoara.