contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatie fundatie cu membrana

Hidroizolatie fundatie cu membranaFundatia unei case trebuie izolata impotriva umezelii si a radacinilor plantelor. Pentru o buna hidroizolatie a fundatiei se utilizeaza membranele hidroizolante cu crampoane.

Cititi mai multe despre hidroizolatie terasa bloc.

Membrana hidroizolanta cu crampoane este confectionata din polietilena de calitate inalta cu o densitate ridicata. Este folosita pentru protejarea peretilor fundatiei de umiditate, asigurand o buna ventilatie constructiei, este rezistenta la radacini si este usor de montat.

Cititi mai multe despre montarea membranelor bituminoase, membrane bituminoase si membrane bituminoase aditivate.

Hidroizolatie fundatie cu membrana

Pentru a putea instala hidroizolatia cu crampoane aveti nevoie de: profil de inchidere, cuie cu butoni de etansare, banda de etansare a suprapunerilor si membrana hidroizolatoare.

Membranele bituminoase sunt materiale pentru hidroizolatii avand la baza bitum modificat si aditivat cu polimeri elasto-plastomeri, avand armaturi din fibre de sticla sau poliester si sunt fabricate cu diferite finisaje in partea superioara (TNT, folie de aluminiu, ardezie minerala, etc).

Aceste membrane se utilizeaza pentru prevenirea infiltrarii apei in cadrul elementelor de constructie, terase, acoperisuri, subsoluri, fundatii, tuneluri, etc; refacerea hidroizolatiilor cladirilor vechi, realizarea hidroizolaitiilor noi.

Inainte de a cumpara membrane bituminoase trebuie sa tinem cont si de complexitatea lucrarii ce urmeaza a fi executata pentru a alege cea mai buna membrana din punct de vedere al raportului calitate pret.