contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Despre izolatii/hidroizolatii

izolatii/hidroizolatiiConfortul unei cladiri este dat de etanseitatea la apa, izolarea termica si fonica si este evident ca lucrarile de hidroizolatie sunt primele pe lista atunci cand vorbim de confort, consolidare sau renovare. Hidroizolatiile sunt investitii majore si, pretentioase si care pot atrage consecinte grave in cazul in care nu sunt corect executate.

Cititi mai multe despre membrana de hidroizolatie.

Izolatii/hidroizolatii cu materiale de calitate

Constructiile subterane de orice fel, dar si partile subterane ale cladirilor, subsoluri si fundatii, sunt supuse actiunilor apelor freatice si a celor pluviale. Lucrarile de hidroizolatii protejeaza constrcutia impotriva actiunii apelor dar si impotriva infiltrarii acestora si partile care vin in contact cu apa se protejeaza cu ajutorul etansatoarelor si a materialelor foarte impermeabile.

Cititi si despre hidroizolatii, termoizolatii si izolatii case.

Hidroizolatiile fac obiectul unei parti de proiect ce stabileste solutiile de hidroizolare in functie de analiza geotermica, hidrologica si chimica. Obtinerea unei hidroizolatii bune depinde de calitatea materialelor si de tipul proiectului, a terenului si a echipei de muncitori. Sistemul traditional de etansare a betonului nu poate face fata noilor cerinte in domeniu si genereaza probleme de suprapunere, timpi de executie lungi si durabilitate scazuta.

Daca doriti izolatii/hidroizolatii durabile va recomandam produse performante si solutii pentru suprafete umede. Materialele moderne se utilizeaza pentru hidroizolatii rezistente la apa si cu rezistente mari in placile ceramice, situate in contact permanent cu apa.