contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hodroizolatii terasa

Cand alegeti hidroizolatii terase nu trebuie sa incepeti sa decopertati totulĀ  deoarece stratul de hidroizolatii are cel putin 7-8 straturi si reparatiile auxiliare vor fi efectuate numai la ultimul strat de hidroizolatie si apoi se va aplica un strat nou de membrana bituminoasa.

Cititi si despre terase de bloc hidroizolate.

Va recomandam ca atunci cand alegeti sa va ocupati de hidroizolatie terasei sa utilizati aeratoarele pentru hidroizolatie, prevenind posibilele umflaturi sau fisuri.

Cand lucrati la hidroizolatii terase este bine sa utilizati parafrunzare la fiecare gura de scurgere. Lucrarile de hidroizolatii terase au rolul de a proteja constructia impotriva actiunii apelor de orice fel si a infiltrarii acestora, apa fiind un important agent agresiv cu efecte negative majore asupra partilor sau elementelor de constructie care vin in contact cu ea.

Pentru hidroizolatii terase recomandam sa verificati stratul de panta si inclinatia necesara pentru evacuarea apelor pluviale, amorsarea terasei cu solutii de bitum, instalarea scurgerilor si aplicarea unui strat de difuzie recomandat intotdeauna pentru hidroizolatii terase. Ulterior se va aplica primul strat de membrana si se va face termosudarea integrala peste membrana perforata, se va aplica un strat de membrana bituminoasa armata cu pliester si se va realiza un covor asfaltic cu o duritate foarte buna.