contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatii

Oricine a locuit la bloc isi aminteste de mirosul persistent de smoala si zgomotele de rola care anuntau o lucrare de hidroizolatii pe terasa blocului.

Cititi si despre izolatii si hidroizolatii.

Mult timp s-a crezut ca numai aplicarea succesiva de solutii speciale impotriva apei vor genera o hidroizolatie eficienta, dar pe piata au aparut membranele poliuretanice lichide si transparente cu un grad mare de protectie ce se aplica mult mai usor si mai repede.

Aplicarea se va face cu ajutorul pensulei sau a trafaletului in unul sau mai multe straturi pe o suprafata foarte bine curatata cu un jet puternic de apa si de pe care au fost indepartate impuritatile uleioase si  grasimile. Dacă utilizaţi o membrană lichidă de hidroizolaţie pe suprafeţe ceramice sau neporoase va trebui aplicată o amorsă în prealabil.

Executia lucrarilor de hidroizolatii se realizeaza intr-un timp scurt, in orice anotimp si la orice temperatura exterioara, garantia lucrarii fiind tripla fata de variantele anterioare de hidroizolatie. Aceste materiale moderne asigura o rezistenta foarte buna la diferente mari de temperatura, radiatii ultraviolete, grindina sau ploi acide iar costurile manoperei sunt mult mai reduse decat in cazul izolatiilor clasice.