contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatii terase

Acoperisurile sunt dupa utilitatea si destinatia lor pot fi terase industriale sau civile sau industriale, circulabile sau necirculabile, portante pentru sarcini grele, sarcini medii sau usoare, terase3 cu vegetatie sau fara. Important pentru stabilirea tehnologiei de hidroizolare a terasei este si tipul constructiv si materialele utilizatew la realizarea elementelor din structura terasei.

In mod obisnuit, clasic, hidroizolarea propriu zisa este realizata folosind bitumul ca material de baza. In trecut acest bitum era turnat in stare fierbinte, fara aditivi, peste suport, inglobind in structura lui si diferite tesaturi din diferite materiale.

Membranele bituminoase sunt materiale pentru hidroizolatii pe baza de bitum modificat, aditivat cu polimeri avand o armatura de fibra de sticla sau poliester si sunt fabricate cu diferite finisaje la partea superioara (ardezie minerala, nisip, TNT, folie de aluminiu etc)

Se utilizeaza la prevenirea infiltrarii apei in cadrul elementelor de constructie, terase si acoperisuri, fundatii, subsoluri, tuneluri, la refacerea hidroizolatiilor la terasele cladirilor vechi, realizarea hidroizolarii teraselor noi necirculabile sau circulabile.

Inainte de a cumpara membrane bituminoase trebuie sa aveti in vedere complexitatea lucrarii ce urmeaza a fi executata pentru a alege membrana potrivita din punct de vedere al raportului calitate pret.