contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatii fundatii

Fara o hidroizolatie a fundatiei realizata corespunzator majoritatea caselor ajung sa aiba probleme cu demisolul in mai putin de 3 ani de la finalizarea constructiei. In afara de problemele ce apar din cauza infiltratiei apei in fundatie, valoarea imobilului va scadea considerabil iar lucrarile de reparatie vor fi foarte costisitoare.

Cititi mai multe despre hidroizolarea fundatiilor.

La toate acestea se adauga mizeria, deranjul si stresul redeschiderii santierului cand credeati ca ati terminat cu lucrarile pe urmatorii multi ani. Nu mentionam riscul de imbolnavire, mucegaiul sau igrasia care se vor dezvolta in lipsa izolatiei de fundatie. Solutia nu este atat de simpla pe cat ar putea parea la prima vedere. Piata este plina de produse dedicate lucrarii de izolatie fundatie si alegerea nu este deloc usoara. Este importan sa nu faceti calcule alegand cele mai ieftine materiale, pentru ca nu este idnicat sa faceti economii cu implicatii asupra sanatatii dumneavoastra.

Cea mai buna metoda de protectie a hidroizolatiilor este aplicarea membranelor din cauziuc lichid si operatiunea se poate finaliza fara asistenta profesionala din partea unei echipe specializate. Nu aveti nevoie decat de un pulverizator sau de o mistrie, si in scurt timp veti avea i hidroizolatie fundtatie cauciucaa si elastica ce umple rapid toate crapaturile din peretii fundatiei.