contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatii acoperisuri

Hidroizolatii/izolatii la terasele/acoperisurile de bloc sunt  o necesitate , un acoperis comun care daca nu il intretii sau nu mai adaugi  un strat de izolatie atunci cand iese din garantie vor aparea probleme la sifoanele de scurgere si fisuri pe terasa inundand si degradand peretii si plafoanele de la ultimile nivele ale cladirii afectand si instalatia electrica a blocului. Executam hidroizolatii cu lipire la cald la orice tip la  terasa de bloc, acoperis bloc sau hala industriala, lucram cu membrana de calitate superioara, oferim garantie reala pe calitatea lucrarii cat si garantie pe materialele folosite. Oferim un termen de executie a lucrarii foarte scurt si disponibilitate imediata.

Seriozitatea/transparenta si siguranta:

Nu va promitem garantii pe lucrarii si materiale fara acoperire (garantia va fi reala)

Nu va cerem avans inainte si nici la semnarea contractului (doar la aducerea materialeor si inceperea lucrarii)

Nu taxam constatarile si deplasarile la fata locului 

Disponibilitate in toate orasele din judetele: hidroizolatii Alba, hidroizolatii Arad, hidroizolatii Arges, hidroizolatii Bacau, hidroizolatii Bihor, hidroizolatii Bistrita Nasaud, hidroizolatii Botosani, hidroizolatii Braila, hidroizolatii Brasov, hidroizolatii Bucuresti, hidroizolatii Buzau, hidroizolatii Calarasi, hidroizolatii Caras Severin, hidroizolatii Cluj, hidroizolatii Constanta, hidroizolatii Covasna, hidroizolatii Dambovita, hidroizolatii Dolj, hidroizolatii Galati, hidroizolatii Giurgiu, hidroizolatii Gorj, hidroizolatii Harghita, hidroizolatii Hunedoara, hidroizolatii Ialomita, hidroizolatii Iasi, hidroizolatii Ilfov, hidroizolatii Maramures, hidroizolatii Mehedinti, hidroizolatii Mures, hidroizolatii Neamt, hidroizolatii Olt, hidroizolatii Prahova, hidroizolatii Salaj, hidroizolatii Satu Mare, hidroizolatii Sibiu, hidroizolatii Suceava, hidroizolatii Teleorman, hidroizolatii Timis, hidroizolatii Tulcea, hidroizolatii Valcea.

Proiecte:

Executie hidroizolatii la bloc sau spatii industriale cu membrana din gama profesionala Pluvitec PA 4kg mp cu o garantie de 10 ani. Astfel de hidroizolatii se folosesc la majoritatea cladirilor tip terasa.

 Izolatie terasa bloc 

 Izolatie terasa bloc 

 Hidroizolatie bloc 2 straturi

Lucrare hidroizolati bloc