contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolatie fundatie

Mult timp oamenii au crezut ca numai aplicarea de straturi succesive de solutii speciale impotriva apei vor genera o hidroizolatie eficienta, dar pe piata au aparut membranele poliuretanice lichide si transparente care au un grad mare de protectie, se aplica mai usor si intr-un timp mai scurt.

Cititi mai multe despre hidroizolatii fundatii.

Membranele poliuretanice au o grosime maxima de 2 mm si asigura o protectie de lunga durata si un strat foarte eficient de hidoroizolatie. Membranele se aplica direct pe gresie, lemn, caramida si sunt ideale si pentru zonele din jurul piscinelor. Aceatsa noua tehnologie s-a dovedit a fi foarte eficienta si pentru terasele exterioare si zidurile placate cu caramida aparenta.

Aplicarea membranei se va face cu ajutorul pensulei sau trafaletului, in unul sau doua straturi, pe o suprafata foarte bine curatata cu un jet puternic de apa si de pe care au fost indepartate impuritatile uleioase si grasimile. Daca folositi o membrana lichida pe suprafete neporoase sau ceramice este recomandat ca inainte sa aplicati amorsa. Executia lucrarii se realizeaza foarte repede, in orice anotimp indiferent de temperatura, garantia lucrarilor fiind de trei ori mai mare decat in cazul variantelor anterioare de hidroizolatii.

Aceste materiale moderne asigura o rezistenta excelenta la diferente mari de temperatura, radiatii UV, ploi sau grindina si manopera va fi cu 80% mai ieftina decat in cazul hidroizolatiilor clasice.