contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolarea zidurilor cu vopsea impermeabila

20151117_161948_HDRProblema provocata de igrasia zidurilor exterioare, provenind din precipitatii, reprezinta un fenomen normal, in special cand nu s-a acordat atentia cuvenita la realizarea unei tencuieli hidroizolante sau sunt vopsite cu o vopsea de calitate inferioara. Astefl de probleme sunt mai accentuate la zidurile pozitionate spre nord, zidurile care au fisuri si zidurile constrctiilor aflate pe malul marii. Combaterea problemelor chiar si ulterior, este simpla si eficienta daca se utilizeaza o vopsea adecvata.

Cititi mai multe despre hidroizolatii hale in Oradea.

Vopseaua folosita trebuie sa fie hidroizolanta, elastica si foarte rezistenta la conditii atmosferice.

Produsul Flexcoat este o solutie ideala pentru a izola zidurile impotriva precipitatiilor. Este o vopsea ce se dilueaza in apa, de inalta calitate si cu eleasticitate mare, bazata pe rasini elastomerice acrilice. Aceasta vopsea confera izolatie completa a zidurilor contra apei provenite din precipitatii, o mare elasticitate cu posibilitatea de a acoperi suprafetele fisurate, permeabilitate buna la vapori, permitand reparatia elementelor de constructtie, aderenta puternica si mare putere de acoperire, rezistenta buna la spalat.

Acest produs poate fi aplicatpe suprafete vechi sau noi, pe toate materialele de constructie cum ar fi tencuiala, betonul aparent sau caramizile.

Inainte de utilizare se agita usor vopseaua si se foloseste ca atare sau diluata cu apa pala la 5%. Se aplica folosind trafaletul sau pistolul. Al doilea strat se aplica numai dupa uscarea completa a primului strat.

In cazul fisurilor mari pe suprafata zidului membrana se poate arma in intregime cu tesaturi poliesterice. In acest caz se aplia pe latimea armaturii , si in timp ce este inca proaspata se monteaza pe tesatura poliesterica. In acelasi mod se procedeaza si e restul suprafetei. Dupa ce se termina montarea armaturii pe intreaga suprafata se mai aplica inca 2 straturi. Fiecare strat este aplicat dupa ce stratul anterior s-a uscat perfect.