contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolarea cu impregnant hidrofug

Problema igrasiei din zidurile exterioare aparuta din cauza precipitatiilor este un fenomen obisnuit in special in cazul in care nu s-a acordat atentie la realizarea tencuielii hidroizolante. Combaterea acestui fenomen, chiar si ulterior, este eficienta si simpla.

Cititi mai multe despre hidroizolatii in Oradea.

Impregnarea suprafetelor din exterior cu lichid transparent hidrofug [e baza de xiloxan este o solutie foarte usoara si economica pentru hidoizolarea ulterioara a zidurilor. Conditia aplicarii acestuia este ca suportul pe care se aplica sa fie anorganic si poros.

Impregnantul hidrofug patrunde in porii zidului si ii impregneaza facandu-i hidrofugi. Ofera o capacitate de izolare remarcabila pentru un timp indelungat. Nu formeaza embrana pe suprafetele pe care se aplica si nu le schimba acestora aspectul. Este adecvat pentru impregnarea pietrei naturale, ziderieia aparente, tencuielii si betonului aparent.

Aplicarea acestui produs se face prin pulverizare sau prin alicare cu trafaletul sau cu pensula, in 1-2 straturi. Al doilea strat se aplica dupa uscarea primului strat. Consumul se face in functie de capacitatea de absorbtie.