contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolare terase bloc

Atunci cand este necesar sa va ocupati de hidroizolatii terase bloc aveti doua posibilitati: fie sa reabilitati hidroizolatiile deja existente in sistem monostrat sau dublustrat, fie sa faceti lucrari de hidroizolare de la zero.

Cititi mai multe despre izolare terase bloc.

Despre hidroizolatiile realizate de la zero am mai vorbit si de aceea in acest articol vom vorbi despre reabilitare.

Reabilitarea teraselor in sistem mnostrat este simplu de realizat cu costuri minime si rezultatele obtinute sunt foarte bune. Solutia sta in aplicarea unui strat suplimentar de izolatie peste straturile deja existente dupa pregatirile prealabile, corectarea pantelor si amorsare.

Reabilitarea in dublu strat este recomandabila deoarece are un grand sporit de siguranta in exploatare datorat utilizarii a doua straturi de material hidroizolant.

Va recomandam ca in cazul in care alegeti sa efectuati lucrari de hidroizolatii terase sa utilizati aeratoarele pentru hidroizolatie, acestea avand rolul de a egaliza presiunea aerului si a vaporilor de sub izolatie, prevenind umflaturile sau fisurile.

Cand lucrati la hidroizolatii terase veti utiliza pentru obturarea gurilor de scurgere parafrunzare. Acestea sunt universale si sunt confectionate din plastic perfect compatibil pentru lucrarile de hidroizolatii terase.

Primul strat de membrana se aplica prin termosudare integrala peste membrana perforata, aplicarea unui strat de membrana bitumata armata si instalarea covorului asfaltic.