contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Hidroizolare fundatii

Inidferent cat de bine este construit un beci sau un subosl peretii vor fi agresati de factori de mediu daca nu sunt protejati corespunzator cu ajutorul unei membrane de hidroizolatie.

Cititi mai multe despre hidroizolatii fundatii.

Pentru prevenirea efectului negativ al apei trebuie fixat un sistem de hidroizolare cu membrane bituminoase.

Acest tip de membrana de hidroizolatie se obtine prin combinarea a doua elemente principale: mixtura bituminoasa si suport. Membranele bituminoase care contin elastomeri si plastomeri cresc rezistenta la rupere si sunt printre cele mai utilizate materiale in lucrari de hidroizolatie.

Inainte de a incepe aplicarea membranei de hidroizolatii trebuie sa formati o suprafata unitara si sa fie bine lipita de partile verticale si orizontale ale constructiei. Cea mai moderna solutie de protejare a unei fundatii sau pivnite este membrana lichida formata dintr-un lichid poliuretanic ce se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera si se transforma intr-o membrana elastica.

Membrana hidoizolatoare are rolul de a inchide porii betonului si rezista perfect in timp la actiunea intemperiilor si a factorilor de mediu agresivi.

Pentru beciurile si pivnitele aflate complet sub nivelul solului, va recomandam termoizolarea tavanului cu placi de polistiren exudat. De asmenea este bine ca inainte de aplicarea membranei de protectie sa se efectueze repararea peretilor fisurati sau care prezinta caderi de tencuiala.