contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Despre terase uzuale cu trafic redus

Pentru terasele cu circulatie redusa recomandam folosirea placilor termoizolante din polistirent exapndat rezistente la incarcari.

Notiunea de terasa uzuala face refeirire la modl in care se rezolva detaliile. In acest caz este vorba de punerea hidroizolatiilor deasupra termoizolatiei. Indiferent de modul de rezolvare finisajul pardoselei poate sa asigure o protectie buna pentru straturile de termoizolare si hidroizolare de dedesubt.

Panta terasei se realizeaza din beton sau se poate realiza din materialul termoizolant acesta fiind rezistent la incarcari. Ultima varianta ofera avantajul de a reduce greutatea ansamblului si asigura o protectie termica sporita.

Datorita stratului etans al hidroizolatiei, care impiedica difuzia vaporilor, este necesara punerea unui strat deĀ  difuzie sub termoizolatie, care sa permita evacuarea vaporilor care se pot infiltra prin placa de beton.

Recomandam efectuarea unui calcul termic care sa asigure si sa garanteze atat performantele at si comportamentul intregului ansamblu sub influenta diversilor factori.