contact.acoperisuri@gmail.com
0741 754 219

Acoperis din sindrila bituminoasa

Atunci cand te gandesti sa construiesti sau sa renovezi casa este indicat sa aveti in vedere alegerea tipului de acoperis. Indiferent ca va ganditi la acoperisuri din ceramica sau din beton, tigla metalica sau tabla plana, sindrila bituminoasa sau stuf, este bine sa va informati din timp si sa cereti pareri celor care au montate astfel de invelitori.

Cititi mai multe despre acoperisuri de case.

Cel mai bine este sa discutati cu cei care au cumparat acoperisul respectiv de ceva vreme, in asa fel incat sa va poata oferi detalii corecte legate de avantajele si dezavantajele alegerii pe care au facut-o.

Alegerea tipului de acoperis se face inca din faza de proiect si va va ajuta sa faceti cele mai bune alegeri si implict economii de bani si timp. Cel mai concludent si mai des intalnit exemplu este dimensionarea elementelor de constructie pentru o invelitoare grea precum tigla de beton sau montajul unei invelitori usoare (tigla metalica). Alegand tipul de acoperis inca din faza de proiect si comunicand aceasta alegere persoanelor care se ocupa cu proiectul puteti realiza economii de ordinul sutelor sau chiar miilor de euro.

Cere oferte detaliate in care sa se vada clar atat suprafata de acoperis ofertata cat si toate accesoriile incluse. Nu uita sa soliciti ca oferta primita sa includa si montajul, evitand astfel sa te trezesti in curte cu un maldar de materiale pentru acoperis, cu care sa nu sti ce sa faci.